Hypnoseuddannelse

Bliv certificeret hypnotisør med en hypnoseuddannelse fra NGH. Hos NGH kan du vælge blandt flere forskellige hypnoseuddannelser. Uanset type er du garanteret uddannelser på et højt fagligt niveau.

Få en hypnoseuddannelse hos NGH

På vores skoler uddanner vi hypnotisører og hypnoterapeuter og vælger du at gå på en af vores skoler, vil du være blandt Danmarks førende inden for hypnosefeltet. Udover et højt fagligt niveau er hypnoseuddannelsen kendetegnet ved sin seriøsitet og professionalisme.

Det kræver engagement og målrettethed at tage en hypnoseuddannelse fra Danske NGH hypnoterapeuter, og klarer du dig igennem forløbet, vil du være blandt eliten af hypnotisører og hypnoterapeuter i Danmark.

Se vores hypnoseskole herunder, og tidspunkter for uddannelse i kalenderen.​

Videreuddannelse indenfor hypnose

Ønsker du at videreuddanne dig inden for hypnose, kan du med god grund vælge en skole hos Danske NGH hypnoterapeuter. Alle vores skoler er certificerede i USA til at kunne videreuddanne, og du vil derfor få en uddannelse af høj kvalitet.

Du kan her på siden finde og læse mere om skolerne i Danmark, der tilbyder uddannelser i hypnose. Alle skolerne uddanner NGH-certificerede hypnotisører. Dog anbefaler vi, at man sikrer sig, at den hypnoseuddannelse, man tilmelder sig, berettiger NGH certificering.

​Ønsker en skole at være medlem af Danske NGH hypnoterapeuter, så send en​ mail med dine oplysninger samt billede af dit certifikat.

Sidebar

Hypnose Uddannelsen
v/ Annelise Dahl
Gårdagervej 1
4200 Slagelse
Tlf.: 61670131
uddannelse@annelisedahl.dk
www.hypnoseuddannelsen.dk

Extra Care Hypnoseskole
v/ Jan Tegner Christensen
Ventemøllevej 16
4293 Dianalund
Tlf.: 61671520
jantegner@gmail.com
www.extracarehypnose.dk

Langfred & Pihfrét
v/ Alex Langfred
Langemarken 28
5762 Vester Skerninge
Tlf.: 40747686
langfred@rocketmail.com
https://www.langfredogpihfret.dk/

Når du har taget din uddannelse hos en af ovenstående skoler tilbyder vi dig gratis medlemskab af Danske NGH hypnoterapeuter frem til næste kontingentopkrævning (september)

Certificering i NGH koster ca. 750 kr. (125$) klik for at komme til NGH-USA’s tilmeldingsside.

Danske NGH hypnoterapeuter anbefaler at man sikrer sig, at den uddannelse man tilmelder sig berettiger til NGH certificering.​